17 Ekim 2010 Pazar

Şanslı Ama Bir Kısmı Gerizekalı!


Yıllar öncesine gidelim.

Yer Ali Sami Yen.

Rakip Real Madrid, Milan…

Bu takım ne maçlar çevirmişti...

Juventus İstanbul’a gelmemek için ne bahaneler yaratıyor ne Bizans oyunlarına başvuruyordu. Juventus zayıf takım değildi ama çekiniyordu bu taraftardan.

Anlaşılan taraftarın artık tek hatırladığı Uefa Kupası ve Fatih Terim. Taraftarlık unutulmuş...

Merak ediyorum acaba bu takımda 3.Fatih Terim Dönemi yaşansa ve her şey kötü gitse, o zaman taraftarın teknik direktör adayı Süper Kupa mı olacak?..

Bizler ne kadar yazarsak yazalım sistematik olarak çalışan ana akım medya’nın Rijkaard düşmanlığının önüne geçmek, taraftarı bilinçlendirmek neredeyse imkansız…

Taraftarımız aslında çok şanslı ama bir kısmı oldukça gerizekalı ve bu bir kısım gerizekalı taraftarla başarılar kazanmak çok zor.

Baros ikinci golü atmış, umutlar hala taze. 20-25 dakika var daha maçın bitimine. Tamam on kişi kalmışız ama bu Sarı-Kırmızı, bu Ali Sami Yen değil miydi Real Madrid, Milan ve daha nice önemli maçları kazanan? 

Ama taraftar ne yapıyor? Takımı ateşlemek yerine uyutucu türkülere devam ediyor. Teknik adamını istifaya davet ediyor. Çıkan oyuncusunu ıslıklıyor…

Galatasaray yönetimi/takımı ne yaparsa yapsın, dünyanın en iyi teknik direktörünü, en iyi oyuncularını da getirse, bu takım artık asla başarılı olamaz bu taraftarla. Eğer bir transfer gerekiyorsa, yapılması gereken transfer yeni bir taraftar grubudur.

UltrAslan artık Galatasaray’dan gitmelidir. Hem de Rijkaard’dan önce!

En azından Türk Telekom Arena’da gerizekalı bir taraftar profili gözükmesin, artık yeter!

3 yorum:

Selocan dedi ki...

Utanıyorum abi bu koyun sürüsünden. Gerizekalı herifler...

mirmak dedi ki...

Ben artık UltrAslan yöneticilerinin Aziz Yıldırım'dan para filan aldığını düşünüyorum.

Ya da yönetimin içinde bizans entrikaları dönüyor.

Hafta içinde divan kurulu toplantısında Adnan Polat da futboldaki sonuçlardan memnun olmadığını söylemişti.

İnşallah puslasını şaşırmaz bu yönetim. Rijkaard kalmalı!!!

Ne olursa olsun kalmalı.
Öyle demişti öyle olmalı...

Mario Jardel dedi ki...

Türkiye'de tartışılmayacak gerçeklerden biri de Galatasaray taraftarının türkiye'nin en kötü taraftarı olduğu gerçeğidir. Hani giggs'in 3.5 attığı, "welcome to hell" pankartları ile manchester'ı karşılayan, otelin önünde sabaha kadar davul çalıp istanbul'u cehenneme çeviren galatasaray taraftarı ? Bunlar uç örnekler olabilir ama düşünün bu uçlardan nerelere geldik. Ben galatasaray deplasmanına gelen bir futbolcu olsaydım kariyerimin en iyi maçlarından birini çıkarmamak için hiçbir neden bulamazdım.. Ne hakem baskı altına alınıyor, ne rakibin konsantrasyonunu bozdurucu bir tezahürat yapılıyor ne de bizim futbolcuları ateşleyecek şeyler yapılıyor. İşte laylaylomdan başka bir şey bilmeyen ve ikinci terim döneminde terim istifa diyen kitle şimdi rijkaard istifa deyip terim'e kol kanat geriyor ! Yazıklar olsun bunları kaale alıpta taraftar terim'i istiyor diye medyada çığırtkanlık yapanlara. Bu oluşum taraftarlık falan değil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...