19 Ağustos 2010 Perşembe

Çetin Güngör

Bu gece Libya'da Karphaty Lviv maçını izleyemedim ama ülkeme döndüğümde bek olarak izlemek istediğim  futbolcu Çetin Güngör'dür. Sağ bek olarak Sabri yoksa Çeto. Sol bek yine Çeto. Hakan Balta ya da Ali Turan'a bu kadar sabredebileceksek birazcık da Çetin Güngör'e sabredelim.

Maçı dahi izlemeden çok uzaklardan şu oyuncu bu oyuncu diye sallamak pek de anlamlı durmuyor farkındayım. Ancak pek yakında Hakan Balta'nın, Ali Turan'ın, Ayhan'ın, Barış'ın hiçbir kredisi kalmayacak hem taraftarın hem Rijkaard'ın gözünde. Bu durumda sadece ama sadece gençlere muhtaç bir Galatasaray'ın, başarıya ulaşması imkansız olacak. Musa, Cumhur,Çetin Güngör, Çolak gibi gençlerle daha mı kötü olur? Belki olmaz ama bir Fenerbahçe maçına Cumhur, Musa, Lorik Cana orta sahası ile çıkarsak, geçmişte yaşadığımız üzere altyapıdan yetişen sol bek Ferhat'ı kaybettiğimiz gibi Cumhur'u da Musa'yı da kaybedebiliriz.

Bu akşam Serkan Kurtuluş ya da Çeto ile başlasaydık belki onlardan birini kazanırdık Ali Turan'ı daha da kaybetmek yerine. Biliyorum o oyuncu bu oyuncu diye atıp tutmak çok anlamsız ama madalyonun bir de öbür tarafı var.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...