14 Mart 2010 Pazar

Nasıl Sahaya İmza Atılır...


Kasımpaşa maçından sonra yazamadım bunu. Eskişehir maçını izledikten sonra da bir yazı hazırlamıştım ama onu da tamamlayamadım işlerimin yoğunluğundan. Yazma şansım olmuyor bu sıralar... Neyse fırsatım varken hemen tamamlayayım.

Kağıda imza atmayı hepimiz biliriz. Ama ya bizi harika şekilde anlatan bir imza atmaya kalksak ve bu kağıda olmasa... Acaba kendimizi ölümsüzleştirecek yıllar sonra hatırlanmamızı sağlayacak bir şey yapmaya kalksak ne yapardık? Bu dünyadaki her insan için zor bir soru aslında. Zaman su gibi akıp geçiyor. Biz ölümlü insanlar hayattaki rolümüzü tamamlayıp, göçüyoruz bu dünyadan...Arkamızda neredeyse hiç bir şey bırakmadan... 

Fakat Keita muhteşem bir şey yaptı... Son yıllarda ülkemize gelen en sempatik ve en yetenekli futbolculardan biri, belki de en oryantali. Galatasaray taraftarları yıllar sonra bu kareyi anımsayacaklardır. Keita'nın attığı ya da attırdığı golleri hatırlayamayabiliriz belki ama onun bu hareketini herkes hatırlayacaktır. 

Kanımca, Keita harika bir imza attı Ali Sami Yen'e. Sanki gökten geldi ve işaret ediyor birşeyleri. Farkına varın, diyor, bakın bu statta neler neler yaşandı ve yaşanıyor... Sizler! Farkına varın, diyor. Muhteşem bir takımın taraftarısınız bunu unutmayın, diye belirtiyor sanki... Bu sene son senesi Sami Yen'in... Keita, stadyumun son senesinde, bu harikulade imzasıyla noktayı koydu bence. Daha nicelerinin yeni Arena'mızda olması dileğiyle. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...